Inmiddels ligt het sporten al een week of 3 stil. Dit betekend voor iedereen minder beweging, of een andere vorm van bewegen, en voor veel leden ook thuis werken. Inactiviteit óf juist overbelasting door het ineens beoefenen van een andere vorm van sport ligt op de loer, en een andere werkplek dan normaal helpt daar ook al niet aan mee.
Normaal kan je bij lichamelijke klachten gebruik maken van de expertise van de fysiotherapeuten van de Geeresteingroep tijdens het inloopspreekuur op de verschillende locaties. Ook nu helpen zij je graag om de Corona periode fit en gezond door te komen!
Omdat we nu geen patiënten op de praktijk mogen ontvangen hebben we dagelijks tweemaal een telefonisch spreekuur ingericht.
Dagelijks is het spreekuur van 08:30 – 10:00 en van 15:30 – 17:00;    033-2861983
Twijfel je of onze fysio’s je kunnen helpen met je klacht? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur! Hierin doen we een korte screening van 10 minuten en kunnen we je advies geven, helemaal gratis!
Wanneer nodig kunnen wij het behandelen van klachten in deze periode verzorgen middels een E-health consult. Hierin kunnen we je middels beveiligd beeldbellen adviseren hoe je klachten kan voorkomen of wanneer er al klachten zijn. We kunnen je helpen met een trainingsschema op maat, maar kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren over een juiste afstelling van je thuiswerkplek om in de juist houding te kunnen werken en zo klachten te voorkomen. Deze consulten vallen onder de fysiotherapie vergoeding van je verzekering.
 
Hoe zo’n E-health consult in zn werk gaat zie je hier
 
Buiten de tijden van het spreekuur kan je ook een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur, dat kan via de mail: info@geeresteingroep.nl of bel 033-2861983