• Expertise

    Orthopedische revalidatie van prothesiologie onderste extremiteit (totale huep, knie en enkel) Enkel-/voetpathologie Podologie: Registerpodoloog MSU Echografie, met aandachtsgebied voet en enkel Shockwave Lid van Hielpijncentrum

  • BIG-09046771004r.broekhoff@geeresteingroep.nl

Rik is na zijn diplomering in 1997 begonnen als fysiotherapeut in een praktijk in het centrum van Zeist. Sinds 2000 was hij partner binnen deze organisatie.

In de eerste jaren als fysiotherapeut ontwikkelde hij zijn interesse in behandeling van klachten van heup/knie/enkel/voet (onderste extremiteit) Tijdens het begeleiden van diverse sportteams (Hockey, voetbal, softbal, zwemmen) waarna hij zich is gaan specialiseren in de behandeling van deze klachten. Sinds 2007 is hij volledig gediplomeerd podoloog. Door de combinatie van fysiotherapie, podologie en echografie heeft hij zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van behandeling van voet en enkelklachten.

Hij onderscheidt zich door uitgebreide analyse van het probleem en maakt behalve van zijn fysiotherapeutisch onderzoek ook gebruik van video-analyse, echografie, podologie. Deze gedegen analyse stelt hem in staat een behandelplan te maken gericht op de oorzaak van het probleem.

Vanaf 1 januari 2018 maakt hij deel uit van de maatschap van de Geeresteingroep, en werkt hij op de locatie Profit in Zeist.

Sinds 1-4-2017 werkt hij in de Bergman Kliniek te Naarden, hij werkt daar samen met verschillende orthopedisch chirurgen en sportartsen, allen gespecialiseerd op de enkel/voet, dr van Dalen in het bijzonder.