Milan werk sinds oktober 2016 voor de Geeresteingroep op locatie Zeist Profit en Locatie Woudenberg aan de Geeresteinselaan. Hij is in 2002 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2013 behaalde hij de master manuele therapie. Voorheen was Milan werkzaam voor Medicort Sport & Orthopdic Care te Utrecht en FysioHolland Oosterpark te Amsterdam. Als geboren Zeistenaar keerde Milan in 2015 terug op het nest en wilde graag werken in de buurt. Gezien zijn ervaringen met sportbegeleiding en manuele therapie is hij een goede toevoeging voor het team van de locatie Zeist. In januari 2018 is Milan toegetreden tot de Maatschap van de Geeresteingroep en is hij samen met Willem-Jan locatiemanager voor Zeist.

Als fysiotherapeut en manueel therapeut werkt Milan veel met orthopedische en sportgerelateerde klachten. Hij is gespecialiseerd in schouderklachten,  elleboogklachten en knieklachten, van de behandeling van pijnlijke schouder, elleboog of knie en blessures tot de revalidatie na een operatie. Daarnaast richt hij zich als manueel therapeut op klachten aan de nek, zoals een pijnlijke en stijve nek, klachten door beeldschermwerk en hoofdpijnklachten. Als manueel therapeut behandelt hij mensen met pijn aan de schouder, nek, onderrug (lage rugklachten) maar behandeld hij ook complexe aandoeningen of klachten bij het bewegen.

Milan heeft hij veel ervaring opgedaan het begeleiden van sporters. Hij heeft onder andere Kampong Hockey Dames, Nederlands Rolstoelbasketbal Dames en de Nederlandse Freestyle Snowboarders onder zijn hoede gehad. Nu is hij betrokken bij Phoenix als fysio en neemt hij deel aan de Sport Medische Commissie van Phoenix.

Zijn passie voor schouders en topsport is ontstaan toen hij honkbalde in de hoofdklasse voor HCAW uit Bussum. Na doorlopen meerdere nationale selectie teams werd uiteindelijk een schouderblessure het einde van zijn sportcarrière. Door eigen ervaringen en interesse ontwikkelde hij schouderrevalidatie als zijn expertise.

Milan werkt veel samen met orthopeden en afdeling polikliniek van Bergman Clinics, Antonius Ziekenhuis Utrecht, Diakonessenhuis en Annatommie. Tevens onderhoudt hij sterke relaties met schouderspecialisten, kniespecialisten en elleboogspecialisten uit de regio. Daarnaast is hij lid van het Schoudernetwerk Midden Nederland.