Pilates weekend

Toe aan wat tijd voor jezelf? Tijd voor body & mind?                                

Kom dan naar het Pilates weekend boordevol beweging, ontspanning en lekker gezond eten!

Pilates: De door Joseph Pilates ontwikkelde Pilates- methode is een systeem van rek- en strekoefeningen dat zorgt voor sterke spieren, een betere houding, souplesse, mobiliteit en balans, waarbij rompstabiliteit, ademhaling, concentratie en controle een belangrijke rol spelen.

Data:  vrijdag 25 september 17.00 uur t/m zondag 27 september 2015 15.00 uur

Kosten: € 275,- per persoon

Inbegrepen: – 2 overnachtingen; – ontbijt, lunch, diner (vers & gezond); – 3 uur Pilates; – 2 uur Power Pilates; – Kookworkshop; – 1x sauna; – Onbeperkt thee, koffie en water; – Relaxtijd voor jezelf; – Wi-Fi internet.

Begeleider: Ingrid Walter, werkzaam bij de Geeresteingroep. Ingrid is vanuit de fysiotherapie via haptonomie doorgestroomd naar de Methode Pilates. Haar enthousiasme over de Methode is door de jaren heen alleen maar toegenomen. En alle deelnemers aan de groepslessen Pilates ervaren het effect ervan in het dagelijks leven eveneens als zeer waardevol.

Locatie: Speciaal voor dit weekend huren wij de Kampeerboerderij Groot Zande, een eenvoudige doch bij uitstek geschikte locatie voor dit gezonde weekend. De boerderij heeft een recreatiezaal en 5 slaapzalen, voorzien van stevige bedden. Het is sfeervol gelegen in de bosrijke en rustieke Achterhoek en biedt veel wandel- en recreatiemogelijkheden. In de directe nabijheid zijn bos, sportvelden en jeu-de-boules-banen.

pilates boerderij

Adres: Rijksweg 122, 6999 EB Hummelo

Klik hier voor meer info over de accommodatie. De sauna, Turks stoombad en whirlpool, bevinden zich bij Fitness Fitland in het nabij gelegen Doetinchem.

Vanaf minimaal 8 deelnemers kan het weekend doorgaan, inschrijven kan tot 1 juli en is bevestigd na betaling.

Indien u zich wilt aanmelden of meer informatie wenst, dan kunt u contact opnemen met Ingrid Walter.

Email: i.walter@geeresteingroep.nl                                                                                  tel.:     06 234 66 932