Wat doet Fysiotherapie precies?
Fysiotherapie verhelpt lichamelijke klachten die in alle vormen voorkomen, op verschillende leeftijden en door verschillende omstandigheden. Tijdens het lopen, fietsen, bukken, springen of wanneer u een snelle manoeuvre maakt heeft u vast weleens een vervelende pijn gevoeld waarbij u dacht “hoe kom ik aan deze pijn?” en belangrijker “hoe gaat deze pijn over?”.

Wat kunnen de fysiotherapeuten van Geeresteingroep voor u betekenen?
Binnen de Geeresteingroep werken 26 fysiotherapeuten waarvan de meesten verder zijn gespecialiseerd als manuele therapeut, sport-, bekken- of kinderfysiotherapeut. Elke fysiotherapeut helpt u de oorzaak en de oplossing van uw lichamelijke klacht te achterhalen en te verhelpen. De fysiotherapeut luistert daarbij aandachtig en zal met u het wenselijk proces doorlopen zodat u snel en effectief aan uw lichamelijke klacht geholpen kan worden. Door middel van een professioneel behandelplan met adviezen en oefeningen zorgt de fysiotherapeut ervoor dat u weer beter kunt bewegen. De Geeresteingroep streeft naar het totale zorgmanagement waardoor u fit en gezond weer door het leven kan!

Welke fysiotherapie past het beste bij uw klacht?
Geeresteingroep heeft de volgende behandelingen in huis: Algemene fysiotherapie, Manuele Therapie, Kinderfysiotherapie, Sportfysiotherapie, Ouderen fysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Arbeidsfysiotherapie, Oedeemtherapie. Voor alle mogelijke behandelingen binnen de Geeresteingroep, neem een kijkje bij onze behandelingen.

Op locatie of thuis in de avond of in de weekenden?
De Geeresteingroep heeft 2 vestigingen in Woudenberg, 1 in Amersfoort en 1 in Zeist. Alle vier de locaties zijn de gehele dag geopend zowel s ‘avonds als in het weekend. Wij verlenen hiermee een uitzonderlijke service waardoor u altijd binnen 24 uur terecht kan met uw klacht. Tevens behandelen de fysiotherapeuten aan huis, waardoor de patiënten die niet in staat zijn om naar de locatie te komen als nog geholpen kunnen worden.

 


Klik hier om onze praktijk te bekijken op solvo.