Sinds 16 April 2018 is de Amersfoortse locatie van de Geeresteingroep gevestigd in de Amerena.

Hiervoor was dit het sportfondsenbad. In de oude locatie was er een beperkte mogelijkheid tot trainen en fitness.

Echter in de Amerena beschikken we over de nieuwste fitness apparatuur, wat erin resulteert dat we fitness en diverse sportlessen kunnen aanbieden!

PowerPilates, Fit Vitaal Senioren, Early Morning Workout, het is zo maar een greep uit de mogelijkheden! Een uitgebreidere beschrijving van onze fitness en groepslessen in de Amerena vindt u hier het rooster vindt u hier

Daarnaast bieden wij ook training op de eGym cycle.

EGym heeft professionele fitnesstoestellen ontwikkeld voor een state-of-the-art cirkeltraining die in verschillende premium-fitnessclubs in Europa wordt beoefend. De krachttoestellen van eGym genereren weerstand middels een elektrische motor en passen zich dynamisch aan de kracht van de sporter aan. Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding. De trainingsgegevens worden automatisch met het eGym platform gesynchroniseerd en zijn via de website www.egym.nl en een fitness app gratis toegankelijk voor leden.

 

Voor meer informatie over onze fitness mogelijkheden, of het maken van een afspraak,

Bel 033-4650446  of stuur een mail naar fitness@geeresteingroep.nl