Handleiding inschrijven in het rooster

 

Wanneer je met jouw account ingelogd bent op de website van ons fitnessplatform is het mogelijk om je in te schrijven voor de vrij fitness blokken.

Op onze locatie Zeist en Amerena is het ook mogelijk om in te schrijven voor groepslessen.

De leden van onze groepslessen in Woudenberg staan automatisch ingeschreven voor de groepslessen.

Inschrijven voor een les of vrij fitness blok gaat als volgt:

Stap 3: Als je de activiteit gevonden hebt waarvoor je jezelf wilt inschrijven dan kan je op deze activiteit klikken. Let op: het abonnement is bepalend of je daadwerkelijk kunt inschrijven voor dit onderdeel. Je kan alle lessen en vrij fitness blokken openen maar als jouw abonnement deze onderdelen niet bevat of je schrijft je vaker in dan mogelijk volgens het abonnement dan zal je de inschrijving niet kunnen afronden.

Voorbeeld van een rooster met lesblokken:

 

Stap 4: Nadat je op één van de lesblokken geklikt hebt zie je het volgende scherm:

Vanwege het coronavirus zullen vooraf een aantal screeningsvragen gesteld worden, wanneer je alle vragen met nee beantwoord kan je het vinkje aanzetten bij bevestiging. Op de dag zelf wordt er op de praktijk nogmaals gescreend op klachten en vakanties.

Na bevestiging is het mogelijk om te reserveren voor dit les moment en deze eventueel door te boeken voor meerdere data.

Bij herhaaldelijk boeken verschijnt na de optie reserveer nu een scherm waarin je alle data kan selecteren (uit vinken) die je door wil boeken. Let op: er worden alleen data van dezelfde dag en tijd over meerdere weken gepresenteerd. Wil je op andere dagen of tijden komen dan zul je eerst een les van die dag en tijd moeten selecteren.

Eenmaal geboekt zie je dit terug in het rooster:

Mocht je onverwachts verhinderd zijn, je afspraak willen annuleren over wijzigen dan kan dat door op de ingeschreven les te klikken. Je krijgt dan volgend scherm te zien:

Door op annuleer reservering te klikken kunt u de inschrijving annuleren.

Mocht je alsnog de afspraak willen doorboeken dan kun je de via de optie rechts onderin de afspraak herhaaldelijk doorboeken.

Department Doctors