OPtimo maakt deel uit van de Geeresteingroep. We beschikken over twee bedrijfsfysiotherapeuten die verzuim binnen bedrijven helpen te voorkomen. U kunt al uw preventie- en interventie-inspanningen onderbrengen bij één organisatie met verstand van zaken. Zij zullen met name de gezonde leefstijl promoten aan de medewerkers. Onder andere verschillende gezonde activiteiten en zij zullen adviezen kunnen geven met betrekking tot het gebruik van de werkplek. Zij hebben verstand van zaken en niet alleen door denken maar vooral ook door doen. De Geeresteingroep biedt alle vereiste en gewenste arbo- en fysieke reïntegratiediensten.

Er zijn diverse mogelijkheden om verzuim binnen een bedrijf te beheersen. Zo kan er gebruik gemaakt worden van ergonomie, houding en bewegingsadviezen. Het fysiotherapeutisch spreekuur zorgt ervoor dat klachten kunnen worden voorkomen. Dit zal deels curatief zijn.

Wat is het grote voordeel?
Verzuimpreventie
Een directe lijn tussen alle medewerker en één fysiotherapeut
De arbodienst wordt er pas bij betrokken wanneer er een arts nodig is
Er is één professioneel aanspreekpunt

Mocht u interesse of vragen hebben wat betreft OPtimo dan kunt u contact opnemen met Arjen Onland (06-11595554).

Willem-Jan Schulpen

Willem-Jan is vanaf 2000 werkzaam bij de Geeresteingroep.? Eerst als fysiotherapeut en vanaf 2006 ook als manueel therapeut. Willem-Jan houdt van gezelligheid en sporten (squash, golf en hardlopen).

Arjen Onland

Arjen is gespecialiseerd in tennisspecifieke conditie- en kracht training, hij is begeleider en fysiotherapeut van Alta, Schaerweijde en Voetbal teams in Zeist. Hij is afgestudeerd in (sport) fysiotherapie met een specialisatie in schouder klachten. Hij i