Naar aanleiding van de persconferenties van 23-3 en 31-3 hebben wij ons beleid ten aanzien van het Coronavirus verder aangepast.

Vanuit het KNGF, de beroepsgroep fysiotherapie, is er een nieuw statement gekomen wat gebaseerd is op de nieuwe adviezen vanuit het RIVM.

Dit betekent dat we op dit moment niet face-to-face behandelen, alleen bij zeer hoge uitzondering en met verwijzing van een arts of specialist.

Helaas kunnen we u dus niet op de praktijk ontvangen, maar we hebben wél de mogelijkheid tot een E-consult waarbij we middels beveiligd beeldbellen u van uitleg, oefeningen en advies kunnen voorzien. Uw therapeut zal hierover contact met u opnemen.

Bent u nog geen patiënt bij ons? Ook de intake kunnen wij digitaal doen! Neem hiervoor contact op met de praktijk: 033-2861983.

Hier ziet u een korte tutorial van het videoconsult: (tekst gaat verder onder de video)

 

Op deze manier kunnen wij u toch blijven ondersteunen bij klachten of uw revalidatie en advies geven over uw werkplek en werkhouding, oefeningen samen doornemen en uw vragen over uw klachten beantwoorden.

We volgen de berichtgeving nauwlettend, bij veranderingen met betrekking tot  fysiotherapeutische behandeling houden wij u uiteraard op de hoogte. Hou onze website en / of facebook account dus goed in de gaten.

Het advies van het RIVM houdt ook in dat we onze sportlessen en vrij fitness  zullen staken tot 28 April. Bewegen en in vorm blijven is belangrijk voor uw weerstand en gezondheid, daarom hebben wij allerlei oefenvormen gefilmd en op ons YouTube kanaal gezet.

Daarnaast verzorgen wij wekelijks live sportlessen via ons facebook account:

maandag 19:30 ZwangerFit

dinsdag 19:30 Pilates

woensdag 19:30 Circuittraining

vrijdag 10:00 Senioren Training

 

We wensen u allen gezondheid toe, pas op elkaar!

Team Geeresteingroep