Beste Sporter,

 

Vanaf maandag 18 mei mogen we starten met het outdoor hervatten van onze sportlessen! Ook voor de vrij fitness sporters is er de mogelijkheid om met 1 op 1 begeleiding 30 min in de buitenlucht te komen sporten op afspraak! 

Mocht u het risico te groot vinden om deel te nemen aan de fysieke lessen, dan staat het u vrij om alsnog gebruik te maken van de onlinemogelijkheden(facebook en YouTube). Daarnaast zal u nog steeds wekelijks gebruik mogen maken van de aangeleverde workouts.

Voor de Senioren en Cardio groepen is er naar aanleiding van de adviezen van het RIVM besloten om de lessen nog geen fysieke doorstart te laten maken. Dit in verband met het verhoogde risico. Voor deze lessen blijven de onlinemogelijkheden (facebook en YouTube) en workouts van toepassing.

Om het outdoor hervatten van het sporten verantwoord en veilig te kunnen doen is er voor elke locatie een sportprotocol, deze hebben wij vertaald voor u in de vorm van een informatie brief.

 

Deze vindt u hier:

Locatie Geerestein

Locatie De Schans

Locatie Profit Zeist

Locatie Amerena

Voor de groepslessen zal de instructeur van de les telefonisch contact met u opnemen als de les volgende week kan starten.

Het rooster voor de lessen op de verschillende locaties vindt u hier

 

Uiteraard zullen wij deze nieuwe mogelijkheden wekelijks binnen het team maar ook met u blijven evalueren. Deze situatie is voor iedereen nieuw en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we verantwoord en met plezier kunnen blijven sporten.

Ook ontvingen wij veel vragen over de mogelijkheden deze zomer met betrekking tot het kunnen blijven sporten bij de Geeresteingroep. De behoefte en positieve berichten om van de zomer te kunnen blijven sporten heeft ons doen besluiten om de lessen de hele zomer doorgang te laten vinden, waar kan fysiek en anders via onze onlinemogelijkheden.

Voor locatie Geerestein en locatie De Schans: Hierdoor zal er geen zomerstop zijn voor de groepslessen, met uitzondering van de senioren en cardiogroepen.

Om samen sportief en fit de zomer door te gaan zijn wij naast het huidige aanbod ook nog bezig met een leuke extra optie voor deze toch wel bijzondere zomer.

Wordt vervolgd!

Sportieve groet,

Geeresteingroep