Lopen, gaan zitten, bukken, tillen. We bewegen de hele dag en meestal onbewust. Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren van bewegen, maar sommige gewoontes zijn niet goed voor het lichaam. Dan kunnen er klachten ontstaan. De cesartherapeut biedt hulp bij rug- en nekklachten, pijn in de gewrichten (bekken, knie-enkel-voet, arm-schouder-pols), klachten bij chronische aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat, houdingsafwijkingen, hoofdpijn en spanning. Ook door bepaalde afwijkingen of ziekten, denk aan reuma of COPD, kunnen mensen problemen krijgen met hun bewegingsapparaat.

De cesar oefentherapeut is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. De oefentherapeut kijkt samen met u naar uw leefstijl, uw lichaamshouding en manier van bewegen in dagelijkse activiteiten. Wat gebeurt er als u zit, loopt of andere bewegingen maakt? Welke spieren en gewrichten krijgen het daarbij zwaar te verduren?

Kenmerkend voor oefentherapie Cesar is dat de oefentherapeut altijd kijkt naar de gehele houding en het complete beweeggedrag. Kortom: de oorzaak van de klacht wordt structureel aangepakt, zodat die verdwijnt, vermindert en/of voorkomen kan worden. Ook wordt rekening gehouden met de situatie waarin u zich bevindt en met uw dagelijkse activiteiten.

De oefentherapeut: UW BEWEEGCOACH!

Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met Sandra van de Pol.
T. 06-13603105
E. sandra@cesarwoudenberg.nl
www.cesarwoudenberg.nl

[FOTO]

Sandra van de Pol

Per 1 september 2015 heeft Sandra de praktijk voor oefentherapie Cesar overgenomen na het pensioen van Yvon van Wijland. In 2011 is zij afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Naast haar werk bij de Geeresteingroep werkt zij ook 2