Club Profit is de Sportspecifieke sportschool van omgeving Utrecht
Club Profit is onderdeel van de Geeresteingroep. Vanuit deze missie is Club Profit ontstaan en is het de enige sportspecifieke trainingsschool in Utrecht en omgeving. Club Profit is gericht op trainingen vanuit een functionele visie met uitstekende trainingsmogelijkheden. Naast een functionele binnen- en buitenruimte worden er ook trainingen verzorgd op het beachveld of in de bossen van Zeist. Daarnaast maakt Club Profit gebruik van de nabijgelegen tennis-, hockey- en golfvelden. Op maat gemaakte workouts en excellente service zijn onze speerpunten.Springtouwen, Boksballen, en andere authentieke training tools hebben nooit hun relevantie en waarde verloren en worden dan ook consequent gebruikt tijdens de trainingen. Club Profit gelooft in de klassieke functionele workout: werken met je lichaam als ultieme en belangrijkste machine.

Wij hebben personal trainers die, vanuit een divers scala aan disciplines, u begeleiden en helpen bij het behalen van uw persoonlijke doelen. Naast het functionele trainingsgedeelte hebben we een serie aan geavanceerde cardio-apparatuur om uw full body workout compleet te maken.Club Profit is gespecialiseerd in sportspecifieke conditie- en krachttrainingen voor: tennis, zwemmen, schaatsen-skeeleren, hockey en hardlopen. Ons team bestaat uit oud topsporters, sportfysiotherapeuten en coaches. Samen hebben wij programma’s ontwikkeld waar topsporters al jaren dankbaar gebruik van maken. Vanaf september 2013 willen wij elke sporter naar een hoger niveau tillen en de niet-sporter motiveren en stimuleren.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om na een kennismakingsgesprek en intake onbeperkt te fitnessen of deel te nemen aan onze verschillende indoor en outdoor trainingen voor kleine groepen.

Voor meer informatie over openingstijden, tarieven of trainers bezoek de website: www.clubprofit.nl